038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO nieuws

| - Why Nobody Should Listen To Mozart, Blog 2 - ​Toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik auditie wilde doen voor dit project was ik in eerste instantie vooral verward. Een voorstelling, gebaseerd op een opera, over liefde, (on)trouw en seksualiteit, en dan ook nog met jongeren én zestigplussers.
lees verder

| Muziektheatervoorstelling Tainted Love werd gemaakt als cultuureducatieproject voor Thomas a Kempis college. In Tainted Love worstelen allemansvriend Herman en zijn vrienden samen - maar toch heel alleen - met hun gevoelens over zichzelf, over elkaar en de ontstane situatie. De voorstelling was deel van het festival Plankenkoorts dat op 22 maart werd gehouden op de school. Tijdens de werksessies geleid door Kasko droegen eindexamenleerlingen muziek zelf het thema miscommunicatie aan als onderwerp. Hieronder volgt een verslag van leerling Femke Zwiep, over Tainted Love en het festival Plankenkoorts.
lees verder

| Op zondag 1 november toont stagiair Mart van Berckel zijn muzikale bewerking van de Metamorfosen van Ovidius‘ in de Zwolse Muziekkamer. Metamorfosen is een dynamische, poëtische muziektheatervoorstelling waarin de verhalen van Ovidius hun tijdloze zeggingskracht bewijzen.
lees verder

Eerste | vorige | 22 -  23 -  24 -  25 -  volgende