038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Acteurs gezocht voor een nieuwe productie in samenwerking met de Stadsgehoorzaal Kampen

| In april 2018 presenteert Kasko in samenwerking met Stadsgehoorzaal Kampen een nieuwe semiprofessionele muziektheater productie geschreven door Bas Nijhof. Het belooft een grillige rollercoaster over een op hol geslagen millennialbrein te worden. Onder professionele begeleiding van regisseur Céline Hoex maken jongeren tussen 16 en 30 jaar deze voorstelling.

Na drie succesvolle edities produceert de Stadsgehoorzaal Kampen ook dit jaar weer een eigen voorstelling. Deze keer voor het eerst een muziektheater productie in samenwerking met Kameroperahuis. De tekst wordt geschreven door Bas Nijhof en Anna Maria Versloot van Kameroperahuis zal hem hierin coachen. De regie is in handen van Céline Hoex en Vera Selhorst is verantwoordelijk voor de vormgeving en kostuums. Zij zullen samen met amateurs en medewerkers van de Stadsgehoorzaal Kampen werken aan deze semiprofessionele productie.

Tijdschema
14 november: auditie
8 januari: kick-off
Januari t/m maart: repetities op maandagavond
April: première 

Interesse?
Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze nieuwe muziektheaterproductie van de Stadsgehoorzaal Kampen en Kameroperahuis en ben je tussen de 16 en 30 jaar? Meld je dan snel aan voor de auditie op 14 november door je CV en motivatie te sturen naar info@stadsgehoorzaalkampen.nl

Deel