info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO nieuwsarchief 05/2021

naar nieuwsoverzicht

KASKO maakt video voor aanstaande kabinet in opdracht van Regio Zwolle

| Op 20 mei 2021 stuurde Regio Zwolle een brief met video naar het aanstaande nieuwe kabinet, waarin de onderscheidende kracht van deze regio wordt benadrukt. KASKO is gevraagd om de bijbehorende video te realiseren, met daarin een glansrol voor schrijver Sara van Gennip (die ook de tekst schreef), muziek van componist Renán Zelada en film/montage door Lancelot Video.
lees verder

Buurtbewoners vertellen verhalen in kringloopwinkel Zwolle-Zuid

| Wat zijn de verhalen van de spullen in de kringloopwinkel? Dat is de vraag die het muziektheaterproject Bruisende Buren stelde aan de bewoners van Zwolle-Zuid. Het leverde tientallen verrassende, grappige en ontroerende verhalen op. Achttien verhalen werden ingesproken door de schrijvers zelf en zijn vanaf nu te beluisteren in de Kringloopwinkel Zwolle-Zuid.
lees verder

Hoe is het nu met…Doriene Marselje?

| In de afgelopen jaren heeft KASKO een hoop jonge muziektheatermakers aan zich verbonden. De komende tijd blikken we terug met een aantal oud-makers. Waar zijn ze tegenwoordig mee bezig? En hoe kijken ze terug op hun tijd bij KASKO? Hoog tijd om eens bij te praten! Deze keer: Doriene Marselje.
lees verder