038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Binnenkort: PocketLAB met Merlijn Runia

| De afgelopen periode dook mezzosopraan en maker bij KASKO Merlijn Runia in het enorme muziekrepertoire van Orkest De Ereprijs. Vanaf 1 oktober gaat Merlijn hier een week lang mee experimenteren, onderzoeken en spelen, samen met het orkest en vormgever Juliette Mout. Alles mag en kan in deze week! 

Presentatie op 9 oktober
Op zaterdag 9 oktober presenteert Merlijn samen met Orkest De Ereprijs het resultaat van dit lab. Deze uitvoering vindt plaats in Apeldoorn. De presentatie inclusief uitvoering begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Reserveren is verplicht en kan via info@ereprijs.nl.

Het PocketLAB is een samenwerking tussen Orkest De Ereprijs en KASKO Huis voor muziektheater.

PocketLAB (2021-2024)
Het PocketLAB is een laboratorium waar nieuwe formats worden ontwikkeld en nieuwe wegen in interdisciplinair werken worden ingeslagen.

Met een kleine groep deelnemers (zowel professionals als studenten) uit verschillende disciplines gaan we in gesprek over het gewenste onderzoek. Na repetities volgt een uitvoering met Orkest De Ereprijs tijdens de presentatiedag van het PocketLAB.

Twee keer per jaar vindt er een LAB-proces plaats in de vorm van een intensieve werkweek. Daarin richten we ons op concrete thema's voor het artistiek onderzoek:

LAB 1: Pockettheater: muziektheater
LAB 2. Virtual reality: nieuwe technologieën
LAB 3: Interactiviteit: publiek is de dirigent

De werkweek wordt afgesloten met een uitvoering die bestaat uit een presentatie van het nieuwe werk en een ‘meet the artists conversation’ - een gesprek tussen publiek, studenten en professionals.

Deel