info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

De Bruisende Buren-voorstelling De Kringlopera verplaatst naar juni

| De Bruisende Buren-voorstelling De Kringlopera in Zwolle-Zuid wordt verplaatst naar de zomer van 2021. Door de aanhoudende coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om fysiek met alle deelnemers samen te komen voor repetities. Maar…gelukkig hebben we nieuwe data gevonden!

Nieuwe data
Schrijf alvast in je agenda: de generale repetitie vindt plaats op woensdagavond 9 juni. De voorstellingen zijn vervolgens op vrijdagavond 11 juni, zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 13 juni.  

Wil je meedoen?
Je kunt je nog steeds aanmelden. Je kunt op verschillende manieren meedoen met De Kringlopera: spelen, zingen, muziek maken, decors maken of als vrijwilliger achter de schermen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier (klik hier). Ook als je meer informatie wilt kun je via dit formulier je vraag stellen.

Over De Kringlopera
De voorstelling De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid. Net als de bewoners van Zwolle-Zuid, hebben alle spullen in de kringloopwinkel een verhaal. Deze verhalen zullen een centrale rol spelen in de De Kringlopera.

De regie is in handen van Céline Hoex (o.a. Requiem voor de IJsselcentrale in 2019). Daarnaast zijn schrijver Wessel de Vries, componist Anne-Maartje Lemereis en kostuumontwerper Eleftheria Lavdaki betrokken bij de voorstelling. Allen zijn makers bij KASKO.

Bruisende Buren is een initiatief van KASKO en wordt deze editie ondersteund door het BuurtCultuurfonds/Stadkamer, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel en BankGiro Loterij Fonds. Bruisende Buren maakt De Kringlopera in samenwerking met Stichting Kringloop Zwolle.

Deel