038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Deelnemers gezocht voor herneming succesvolle voorstelling De Kringlopera in Zwolle-Zuid

| De theaterroute De Kringlopera komt deze zomer terug naar Zwolle-Zuid! Om ook deze editie weer een groot succes te maken, zoeken we naar spelers én vrijwilligers achter de schermen. Doe je met ons mee?

Vorige zomer hebben de theatermakers van KASKO met buurtbewoners uit Zwolle-Zuid de muziektheatervoorstelling De Kringlopera gemaakt. De Kringlopera is onderdeel van het wijkproject Bruisende Buren, dat sinds 2015 jaarlijks neerstrijkt in Zwolle-Zuid. De Kringlopera was een groot succes, al konden door de maatregelen maar weinig mensen genieten van de voorstelling. We gunnen meer mensen een kijkje in de wereld van de Kringloopwinkel en de fantastische personages. Dat betekent dat we de voorstelling hernemen op 10, 11 en 12 juni 2022.

Meedoen?
Je kunt voor of achter de schermen meedoen. Lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld de rol te spelen van een nepbloem, een luie stoel of een kaplaars? Of vind je het leuk om het publiek te begeleiden of de catering te verzorgen? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur een e-mail naar bruisendeburen@gmail.com en dan kijken we samen welke rol of taak goed bij jou past.

Praktische informatie
Repetities vinden plaats in mei. De voorstelling gaat spelen op 10, 11 en 12 juni 2022 in de Kringloopwinkel Zwolle-Zuid.

Over De Kringlopera
De muzikale theaterroute De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid. Het publiek doorloopt, samen met de spullen, het kringloopproces: van het inleveren van spullen tot het vinden van een nieuwe eigenaar. Een uniek kijkje in de wereld van de kringloopwinkel! De kaartverkoop voor de theaterroute start in mei.

Foto: Erik Franssen (tijdens De Kringlopera in 2021)

Deel