info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Doe mee met De Kringlopera in Hoogeveen

| Na twee succesvolle edities in Zwolle, komt muziektheaterroute De Kringlopera in 2023 naar Hoogeveen! Een buurtproject van KASKO i.s.m. De Tamboer en Het Goed. In De Kringlopera maken inwoners onder leiding van professionele theatermakers een voorstelling in en over de kringloopwinkel. Kortom: iedereen mag meedoen!

Doe je mee met de De Kringlopera Hoogeveen?

De kringloopwinkel zit vol verhalen. Het eenzame pepervaatje zonder zoutvaatje, dat nietszeggende bijzettafeltje of die heerlijke luie stoel…die hebben allemaal een eigen geschiedenis. Dat verhaal vertellen we in de muzikale theatervoorstelling De Kringlopera, samen met de inwoners van Hoogeveen.

Wij zoeken jou!

Vanaf januari 2023 zijn we druk bezig om samen met de inwoners van Hogeveen de voorstelling vorm te geven. Met theater en muziek brengen inwoners van Hoogeveen de spullen uit de kringloopwinkel tot leven, samen met de professionele theatermakers van KASKO. De voorstellingen vinden plaats op 30 juni, 1 en 2 juli 2023 in kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen.

Kun je toneelspelen, zingen of speel je een instrument? Geef je dan op voor één van de workshops en ontdek of meedoen iets voor jou is! Tijdens simpele en kleinschalige workshops ga je aan de slag met regisseuse Marlies met het schrijven van het script, of werk je met componiste Eva aan de muziek van de voorstelling. Ook kun je meedenken aan de vormgeving en kostuums. Samen met jou maken we de Kringlopera! Meld je gauw aan via de knop onderaan de pagina, of mail naar Esther Soppe via productie@kasko.nl. 

Planning 2023 (instappen kan altijd!)

Workshops Verhaal (inloop 19:00 / start 19:30)

  • 2 februari: 1e workshop Verhaal
  • 9 februari: 2e workshop Verhaal
  • 13 februari: 3e workshop Verhaal

Workshops Muziek en workshops Kostuum (inloop 19:00 / start 19:30)

  • 15 februari: 1e bijeenkomst Muziek (Eva) en Kostuum (Leila).
  • 20 februari: 2 bijeenkomst Muziek (Eva) en kostuum (Leila)
  • 6 maart: 3e bijeenkomst Muziek (Eva).
  • 13 maart: 3e bijeenkomst Kostuum (Leila).

Aanmelden voor één van de workshops, meespelen bij de voorstelling of een andere vorm van deelname kan via het aanmeldformulier (klik hier of op de knop onderaan de pagina). 

De Kringlopera is een productie van KASKO i.s.m. Theater de Tamboer en Kringloopwinkel Het Goed.

Vragen?
Voor vragen over de workshops, of andere zaken rondom de Kringlopera  Kringlopera kun je terecht bij projectleider Esther Soppe, via productie@kasko.nl.

Over KASKO
KASKO is een landelijke ontwikkelplek voor muziektheater, opererend vanuit Zwolle. Wij begeleiden jonge, professionele muziektheatermakers in een talentontwikkelingstraject. Zo vormt KASKO een brug tussen de opleiding en een zelfstandige beroepspraktijk. KASKO daagt makers uit hun talent zo breed mogelijk in te zetten in de samenleving: in theaters en op festivals, bij bedrijven, op scholen en in de wijk.

foto's: Erik Franssen

Deel