038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Hannah Soepenberg junior zakelijk leider bij KASKO

| Per 15 oktober is Hannah Soepenberg junior zakelijk leider bij Kasko. Hannah neemt een deel van de taken van directeur Annemarie Reitsma over. Reitsma is tevens hoofd van de Master Muziek bij ArtEZ Conservatorium, waardoor de komst van een junior zakelijk leider gewenst is.

Hannah Soepenberg is nu nog werkzaam bij het Nationaal Jeugd Orkest als senior producent, alwaar haar voornaamste taak het produceren van de NJO Muziekzomer was. Hannah heeft ervaring opgedaan in het inzetten van bijzondere locaties, het produceren van muziektheater en opera, het begeleiden van jong talent en het aangaan van samenwerkingen met verschillende partijen. Haar studieachtergrond is die van organisatie-antropologie en van daaruit heeft ze een brede interesse ontwikkeld voor maatschappelijke processen.

Annemarie Reitsma is blij met de komst van Hannah: “Hannah is een welkome aanvulling bij het groeiende Kameroperahuis. We maken steeds meer voorstellingen en hebben meerdere talentontwikkelingstrajecten lopen. De kennis en ervaring die Hannah in huis heeft, kunnen wij heel goed gebruiken. Evenals haar verfrissende blik.”

fotograaf: Roelof Rump

Vol enthousiasme gaat Soepenberg volgende maand aan de slag. “Kameroperahuis kende ik al vanuit mijn rol als producent bij het Nationaal Jeugd Orkest. Ik heb het productiehuis deze zomer van dichtbij meegemaakt toen zij de producties ‘Ik Vertrek’ en 'Paard, Brandweerwagen & Kikker' speelden tijdens de NJO Muziekzomer. Door deze eerste kennismaking heb ik niet lang hoeven na te denken om te solliciteren op de functie voor junior zakelijk leider. De diversiteit van de activiteiten van Kameroperahuis spreekt me erg aan en ik zie er naar uit om samen met de jonge makers muziektheater te maken dat er toe doet.”

Als de junior zakelijk leider start, liggen er al diverse projecten voor haar klaar. Zo is Kameroperahuis volop bezig met de volgende productie ‘Before I Die’. In deze productie wordt samen gewerkt met I Solisti del Vento, hét blazersensemble uit België. ‘Before I Die’ gaat halverwege 2017 in première.

 

 

Fotograaf Roelof Rump 

Deel