038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Jongerenvoorstelling Storm in mijn hoofd in première

| Zondag 11 november gaat de jongerenvoorstelling "Storm in mijn hoofd" in première in het Huis voor de Amateurkunst Deventer. Deze voorstelling vormt onderdeel van het cultuureducatietraject "De Proeftuin in Talentontwikkeling", een samenwerking met het Theaterschip Deventer.

In de muziektheatervoorstelling "Storm in mijn hoofd" (vrij gebaseerd op de roman "Bint" van F. Bordewijk) wordt dit keer de kant van het verhaal van klas 4D vertelt.  De directeur heeft alle leerlingen waarvan hij vindt dat ze mislukt zijn door gebrek aan intelligentie, een warm thuis of aan schoonheid bij elkaar gezet. De klas wordt met harde hand geregeerd en een ijzeren discipline opgelegd. Tucht en regelmaat wordt de maat. Afwijkend gedrag of afwijkende meningen worden niet getolereerd. Met tekst, slagwerk en Urban Dance krijgt de klas een eigen vorm en stem. Klas en docent gaan de machtsstrijd aan tussen chaos en tucht, tussen eigenheid en discipline.

"Storm in mijn hoofd" is ook te boeken als schoolvoorstelling. Meer info over de voorstelling en "De Proeftuin in Talentontwikkeling" vind je hier.

Deel