info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Jubileumeditie maakweek SPRUIT in Schouwburg Odeon

| Van 17 t/m 21 februari organiseert Kameroperahuis voor de vijfde keer SPRUIT, een maakweek voor makers van KASKO op een bijzondere locatie in Zwolle. Dit jaar nemen acht jonge muziektheatermakers een week lang intrek in Schouwburg Odeon. Op vrijdag 21 februari presenteren ze om 13:00 (try-out), 16:00 en 19:30 uur het resultaat tijdens drie muziektheaterroutes. De gratis kaarten voor de routes zijn vanaf nu te reserveren via de website van Zwolse theaters.

Tijdens SPRUIT krijgen onze makers de kans om een week lang vrijuit te experimenteren. Aan het eind van deze week presenteren zij het resultaat in een muzikale theaterroute. Daarmee spelen we in op de wens van onze makers om nieuwe concepten ook eens te kunnen uitproberen voor publiek. Als bezoeker loop je van de ene naar de andere performance, achter de schermen in Schouwburg Odeon.

Nieuwe naam, nagesprek en borrel
Achter de schermen zijn we al even bezig met een hele spannende ontwikkeling: een nieuwe naam! Kameroperahuis is de afgelopen jaren namelijk uit haar spreekwoordelijke kamerjas gegroeid. We maken muziektheater in de breedste zin van het woord, niet alleen kameropera’s. Daarom is het tijd voor een nieuwe jas die ons beter past. Vanaf februari gaan we verder onder een nieuwe naam. Dit willen we tijdens SPRUIT graag met je vieren! 

Na afloop van de ronde van 16:00 uur kun je deelnemen aan een nagesprek onder leiding van directeur Karin Netten en vragen stellen aan onze makers. Na afloop van de ronde van 19:30 uur heb je de mogelijkheid om onder het genot van een drankje persoonlijk kennis te maken met de makers. Ook brengen we dan graag samen met jullie een toost uit op de nieuwe naam van Kameroperahuis.

Gratis kaarten verkrijgbaar via Zwolse theaters
SPRUIT is gratis toegankelijk, maar vooraf reserveren is in verband met de beperkte capaciteit noodzakelijk. Dit kan via de website van Zwolse theaters. Om SPRUIT ook volgend jaar weer te kunnen organiseren, vragen we je om na afloop van SPRUIT een vrijwillige donatie te doen. Het is alleen mogelijk om de bijdrage contant te betalen.

Klik hier om een kaartje  te reserveren voor SPRUIT!

Deel