038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kaartverkoop achtste editie SPRUIT gestart

| Wat gebeurt er als elf jonge muziektheatermakers de kans krijgen om één week vrijuit te experimenteren op een bijzondere locatie? Dat ontdek je bij de SPRUIT op vrijdag 23 september. De achtste editie van SPRUIT vindt plaats in RAW Space, de expositieruimte van Zwolse kunstenaar Ronald A. Westerhuis.

De makers van KASKO krijgen ook dit jaar een week de tijd om korte scènes en performances te maken. De resultaten komen samen tijdens SPRUIT. In een muzikale theaterroute door expositieruimte RAW Space ontdek je als bezoeker de ene na de andere performance. 

Maak kennis met nieuwe én vertrouwde makers van KASKO in een avontuurlijk programma: een ode aan het experiment en het zelf maken. Laat je verrassen door wat onze jonge muziektheatermakers in huis hebben!

Reserveer hier je gratis kaarten

Gratis toegang, reserveren noodzakelijk
SPRUIT 2022 is slechts twee keer te zien, op vrijdag 23 september. De theaterroute is gratis toegankelijk, reserveren is wel noodzakelijk. Achteraf vragen we je om een donatie naar draagkracht, die we gebruiken voor de volgende editie van SPRUIT.

Nagesprek met makers
Na de ronde van 15:30 uur kun je deelnemen aan een nagesprek met de makers, onder leiding van directeur Karin Netten. Na de ronde van 19:00 uur heb je de mogelijkheid om onder het genot van een drankje informeel na te praten.

Foto: Veenstra Visueel

Deel