038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kaartverkoop eerste editie Vier Oost Theater Festival gestart

| De kaartverkoop van de eerste editie van Vier Oost Theater Festival is gestart! Geniet op 16 en 17 juni van toneel, muziek, pop-up theater en meer uit het Oosten van Nederland. Wij staan met een spin-off van PLAY MAIDS en Kijk, ik zoek! op dit festival.

Tijdens de eerste editie van Vier Oost Theater Festival reizen gezelschappen en artiesten uit het Oosten, zoals Toneelgroep Oostpool, Kameroperahuis, Nederlandse Reisopera, Orkest van het Oosten, Theater Sonnevanck en The Young Ones langs het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, de Zwolse theaters, de Deventer Schouwburg en Rabotheater Hengelo. Je kunt genieten van korte performances en voorstellingen van theatermakers, gezelschappen en artiesten op verrassende locaties in de theaters, zoals het loading dock, de artiestenfoyer en het zijtoneel.

Spin-off PLAY MAIDS
In PLAY MAIDS ben je getuige van de heimelijke strijd van twee dienstmeiden tegen de onderdrukking van hun meesteres, gespeeld door Margreet Blanken. De twee jongen vrouwen zoeken de grenzen op van hun verbeelding, rollenspel en exhibitionisme. Hoe ver kunnen ze gaan om hun eigen realiteit te creëren? Waar begint hun fantasie en waar eindigt het?

Een spin-off van PLAY MAIDS is tijdens Vier Oost Theater Festival op 16 juni te zien in Schouwburg Odeon in Zwolle en op 17 juni in het Wilminktheater in Enschede.

Kijk, ik zoek! van Mirthe Dokter
Wat zie je als je plotsklaps in een ander land moet gaan wonen? Je kijkt om je heen: Platte weilanden, honden aan lijnen, natte straten, lange mensen en chocola op brood. En in alle huizen slapen al mensen.

In Kijk, ik zoek! vertelt Mirthe Dokter met verf en kwast het verhaal over een onbekende wereld in het licht van een overheadprojector. Over een jongetje, dat wegvlucht uit de noodopvang, de straat op, rondkijkt, op zoek gaat. Kijk en zie een live geschilderd reuzen prentenboek op papier met veel muziek vanuit de ogen van een vreemdeling.

Kijk, ik zoek! is tijdens Vier Oost Theater Festival op 16 juni te zien in Rabotheater Hengelo en op 17 juni in de Deventer Schouwburg.

Deel