038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO en Mercatus vertellen hun verhaal!

| Tijdens Het Grootste Kennisfestival van Nederland op 25 mei 2016 verzorgt Kasko twee optredens; de opening en een workshop ‘Het verhaal van en door Mercatus & Kasko’.

De opening is de muziek theatrale performance ‘Harde zwarte letters’ welke inhoudelijk is toegespitst op herkenbare thematieken binnen bestuurlijke organisaties. Over proces gestuurde protocollen, stappenplannen, samenwerken en het loskomen van papier.
‘Het verhaal van en door Mercatus & Kameroperahuis’ wordt verteld door Ton Beurmanjer, directeur van Woningcorporatie Mercatus en Karin Netten, artistiek coördinator van Kameroperahuis. Zij geven een inspirerende workshop over transitie en de verbindende kracht van kunst. Deze workshop wordt gedurende de dag tweemaal uitgevoerd.

Woningcorporatie Mercatus en Kameroperahuis vinden elkaar in de behoefte midden in de maatschappij te staan en mensen met elkaar te verbinden. Mercatus omarmt de participatiemaatschappij en het nieuwe werken. Daarvanuit doet zij een beroep op eigen verantwoordelijkheid van zowel werknemers als bewoners. Voorop staat wat de bedoeling nou eigenlijk is en hoe je daar telkens opnieuw invulling aan geeft. Samen zetten ze de verbindende en verbeeldende kracht van kunst in om het Mercatus verhaal te delen. Een gesprek over transitie, verbinding, innovatie en participatie.
Kameroperahuis heeft net als Mercatus een flinke transitie doorgemaakt. Kameroperahuis zet muziektheatertalenten zo breed mogelijk in; binnen de kunstsector, het bedrijfsleven, het onderwijs en in de samenleving. Hiermee ontwikkelen de talenten van Kameroperahuis hun vak zo breed en diep mogelijk en zetten we kunst midden in de maatschappij van de 21ste eeuw.

Klik hier voor meer informatie over Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Deel