038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Kameroperahuis gaat verder als KASKO

| Achter de schermen zijn we er al even mee bezig, maar nu is het tijd om het met iedereen te delen… onze nieuwe naam! Kameroperahuis gaat vanaf februari verder als KASKO Huis voor muziektheater.

We blijven doen wat we al deden, maar dan onder een nieuwe naam
Sinds onze oprichting in 2007 als Kameroperahuis hebben een veelheid aan producties gemaakt. In eerste instantie waren dit kleinschalige operaproducties, maar inmiddels bewegen we ons in de hele breedte van het muziektheatergenre.

De naam KASKO laat zien waar we als organisatie voor staan. We zijn een ontwikkelplek voor jonge talentvolle muziektheatermakers uit het hele land en kleuren mee met de signatuur van onze makers. We bieden onze makers een stevige basis: een gastvrije open ruimte waarbinnen (bijna) alles mogelijk is. Er is ruimte voor uiteenlopende vormen van muziektheater, van nieuwe kameropera en liedcycli tot hedendaags muziektheater. Tijdens een driejarig talentontwikkelingstraject bij KASKO verdiepen makers hun eigen signatuur en versterken ze hun positie als zelfstandig kunstenaar in het veld in verbinding met de maatschappij. Dit doen we volgens onze vier pijlers: #speelt#werkt, #leert en #verbindt.

Officiële lancering tijdens SPRUIT op 21 februari
De komende weken zijn we in transitie: we gaan geleidelijk over van Kameroperahuis naar KASKO. Vanaf vrijdag 21 februari gaan volledig verder als KASKO. Niet geheel toevallig valt dit samen met de jubileumeditie van muzikale theaterroute SPRUIT. We nodigen je dan ook van harte uit om onze nieuwe naam te komen vieren tijdens één van de theaterroutes op 21 februari, om 13:00, 16:00 of 19:30 uur in Schouwburg Odeon. SPRUIT is gratis toegankelijk, maar reserveren is wel noodzakelijk: kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Zwolse theaters.

Vernieuwde website
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website: KASKO.nl is up and running! Onze vernieuwde website is nog gebruiksvriendelijker en biedt een mooi overzicht van onze makers, producties en projecten. Kijk vooral eens rond!

Deel