038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO maakt samen met de Stadsgehoorzaal Kampen een nieuwe voorstelling

| Samen met de Stadsgehoorzaal Kampen presenteert Kasko in april de muziektheaterproductie Hoofdbewoners. Een voorstelling over de berg aan keuzes en mogelijkheden van de millennials. De regie is in handen van Céline Hoex.

De voorstelling Hoofdbewoners gaat over de twintiger Alize. ze is ondernemend, gepassioneerd en weet wat ze wil. Totdat de twijfel toeslaat en ze de weg kwijtraakt. Lukt het haar om naar zichzelf te luisteren en haar eigen pad te kiezen? Hoofdbewoners geeft een kijkje in de belevingswereld van de millennial, ook wel generatie Y of de burn-out generatie genoemd. Een generatie die is opgegroeid met technologie en in een tijd vol kansen en mogelijkheden. Door al deze kansen is druk om voor het juiste te kiezen hoog. Met alle gevolgen van dien. 

Aan de voorstelling doen zowel professionele acteurs, waaronder musicalster Wieneke Remmers, en semi-professionals uit de regio mee. Voor het schrijven van de muziek is Bas Nijhof verantwoordelijk. Samen met een aantal muzikanten uit Kampen begeleidt hij de acteurs live tijdens de voorstelling. 

Hoofdbewoners is van 10 t/m 15 april te zien in de Stadsgehoorzaal Kampen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Stadsgehoorzaal Kampen.

Deel