038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Te gast bij Soroptimisten Twente

| Op het schitterende erf van wijnhandelaar Jan Herbrink mocht Anna Maria Versloot vertellen over Kasko en haar rol daarin.

Woensdag 17 juni was Kameroperahuis te gast bij de Soroptimisten Twente. Een twintigtal dames luisteren aandachtig naar de presentatie van Anna Maria Versloot. Anna Maria nam hen in de presentatie mee langs enkele peilers van Kameroperahuis; voorstellingen, talentontwikkeling en zakelijke opdrachten. Aan de hand van de muziektheatervoorstelling Being Arthur vertelde Anna Maria over de diverse gedachten die zij had tijdens het schrijven van het stuk. En welke hedendaagse twists zij aan het klassieke stuk van King Arthur heeft meegegeven; zoals vrouwelijk leiderschap. Een twist die past bij de Soroptimisten! 

Dat Kameroperhuis talentontwikkeling als rode draad heeft in al haar producties komt naar voren in haar project 48 uurs Opera. Dit project heeft zij begin februari uit mogen voeren bij Kameroperahuis met haar mede-collectiefleden. De derde peiler die werd aangehaald in de presentatie was 'zakelijke opdrachten'. Steeds vaker wordt Kameroperahuis gevraagd om een voorstelling rondom een opening te schrijven of een conferentie muzikaal of theatraal te omlijsten.

Deze lezing was een prettige manier om te laten zien wat Kameroperahuis is, kan en doet. De reacties van de dames waren enthousiast, spontaan en sommige zelfs hartverwarmend.

Deel