038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO zoekt een regisseur en een componist/arrangeur

| Vanaf 2019 hebben we plek voor een nieuwe regisseur en een componist/arrangeur. Op 12 en 15 november organiseren we selectiegesprekken bij ons op kantoor in Zwolle. Stuur bij interesse voor 29 oktober je CV/portfolio en een motivatiebrief naar sabine@kameroperahuis.nl

Kameroperahuis is een productiehuis voor muziektheater gevestigd in Zwolle. Sinds de oprichting in 2007 ondersteunt Kameroperahuis jonge, nationale talenten in het maken en uitvoeren van eigentijds muziektheater. We begeleiden jonge professionele schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, musici en vormgevers en helpen ze binnen een talentontwikkelingstraject van drie jaar hun artistieke signatuur verder te ontwikkelen, een stevig netwerk op te bouwen en samenwerkingen tot stand te brengen die discipline-overstijgend zijn. We dagen onze makers uit om hun talent zo breed mogelijk in de samenleving in te zetten. Dit doen we binnen vier pijlers: we spelen in theaters en op festivals #speelt, zetten onze creativiteit in bij organisaties en bedrijven #werkt, op scholen #leert en in de wijk #verbindt.

Vanaf 2019 hebben we plek voor een nieuwe regisseur en een componist/arrangeur

We zijn opzoek naar makers die muziektheaterprojecten willen ontwikkelen binnen onze vier pijlers (#speelt, #werkt, #leert en #verbindt). Je komt in aanmerking voor de selectiegesprekken indien je niet langer dan vijf jaar bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding. Projecten worden zowel geïnitieerd vanuit Kameroperahuis als vanuit de makers zelf. De makers die aan ons verbonden zijn werken op freelance basis.

Interesse? Stuur dan voor 29 oktober je CV/portfolio en een motivatiebrief naar: sabine@kameroperahuis.nl. Omschrijf in je motivatiebrief waarom je bij Kameroperahuis past, wat je wil ontwikkelen en wat je binnen de vier pijlers te bieden hebt. Als je geselecteerd wordt nodigen we je uit voor een gesprek op 12 of 15 november bij Kameroperahuis in Zwolle.

Foto: scènefoto 'Een Kersentuin door Kurt van der Elst

Deel