038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO zoekt vrijwilligers

| Kasko zoekt vrijwilligers die ons team komen versterken tijdens het Stadsfestival Zwolle van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september. Wij zijn op zoek naar publieksbegeleiders, kaartcontroleurs en mensen voor in ons promoteam. Goed voor je netwerk, je CV en je helpt ons ook nog eens. Een win-winsituatie!

Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in het reilen en zeilen tijdens een voorstelling binnen het Stadsfestival en een uniek kijkje achter de schermen te krijgen? Ben je geïnteresseerd in theater en communicatief ingesteld? Geef je dan nu op. In ruil daarvoor krijg je een vrijwilligersvergoeding van maximaal €40,- per dag, gratis toegang tot onze voorstelling Before I Die en eten en drinken tijdens je dienst.

Geef je op door een email te sturen naar publiciteit@kameroperahuis o.v.v. vrijwilliger tijdens het Stadsfestival Zwolle. Vertel in je e-mail wat over jezelf en geef duidelijk je beschikbaarheid aan.

Donderdag 24 augustus organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst waarin we alvast kunnen kennismaken. Schrijf deze datum dus in je agenda!

Deel