info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

KASKO #werkt in opdracht: ANNO en Regio Zwolle

| In november mochten we twee mooie opdrachten uitvoeren in Zwolle! Zo verzorgden we de sneak preview van ANNO en werkten we mee aan een videoboodschap van Regio Zwolle.

Sneak preview ANNO Museum in de maak
Voor ANNO Museum in de Maak verzorgden we de visuele en muzikale aankleding en presentatie van een exclusieve sneak preview-livestream voor genodigden. KASKO-maker Laurien van Rijswijk leidde de kijkers rond in het museum in aanbouw. Ook de performance van het – voor de gelegenheid samengestelde – koor o.l.v. Eugène van Boheemen werd verzorgd door KASKO: Wessel de Vries schreef het libretto, Renán Zelada componeerde de koormuziek, Eleftheria Lavdaki verzorgde de styling en Céline Hoex regisseerde het geheel.

Regio Zwolle Dag
We mochten in opdracht van Regio Zwolle een mooie online boodschap brengen aan de genodigden van de Regio Zwolle Dag die niet door kon gaan in november. Samen met regiovoorzitter en burgermeester Peter Snijders bracht KASKO-schrijver Sara van Gennip het verhaal van Regio Zwolle vanuit een leeg theater De Tamboer in Hoogeveen. Met muziek van componist Renán Zelada en camerawerk door Lancelot Video. Bekijk hieronder de video.

Ook een video, lied of performance op maat? Bekijk hier de mogelijkheden.

foto: Roelof Jonker

Deel