038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Mantelzorgers uit Zwolle gezocht voor een persoonlijk concert aan huis

| Samen met ArtEZ Zwolle zijn we op zoek naar mantelzorgers uit Zwolle die willen meewerken aan een bijzonder gezamenlijk muziekproject dat plaats gaat vinden in de week van 11 t/m 15 maart. Aan de hand van persoonlijke gesprekken ontwikkelen de studenten een concert op maat en spelen dit aan het eind van de week gratis bij je thuis.

Muziek heeft veel verschillende effecten op ons: muziek verbind mensen met elkaar en heeft het vermogen om herinneringen op te roepen. Studenten van ArtEZ willen graag in gesprek met mantelzorgers over hun muzikale herinneringen. Aan de hand van deze interviews gaan de studenten aan de slag om een persoonlijk concert te maken voor mantelzorger en verzorgde. Dit concert brengen ze graag bij je thuis ten gehore.

Tijdschema
Aanmelden voor: 1 februari
Interviews op afspraak met enkele studenten van ArtEZ: 11 t/m 14 maart
Persoonlijk concert aan huis op afspraak: 15 maart

Interesse?
Ben je een mantelzorger en wil je graag deelnemen aan dit bijzondere project en een gratis concert van studenten van het conservatorium bij je thuis ontvangen? Meld je dan voor 1 februari aan via info@kameroperahuis.nl. Vergeet niet je naam en telefoonnummer erbij te vermelden. Let op: meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Deel