038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Openbare repetitie Een Kersentuin in Zwolle

| Altijd al eens willen weten hoe het er nu echt achter de schermen van een voorstelling aan toe gaat? Nieuwsgierig naar hoe een acteur in de huid van zijn personage kruipt en hoe een regisseur werkt? Meld je dan aan voor de openbare repetitie van onze nieuwe voorstelling ‘Een Kersentuin’ op vrijdag 27 juli van 16:00 tot 17:00 uur in de repetitieruimte van The Young Ones (Grote Voort 8, Zwolle) waar wij 6 weken te gast zijn.

Na een introductie van regisseur Mart van Berckel kun je een halfuur kijken naar een stuk repetitie geleid door deze jonge regisseur en na afloop kun je in een nagesprek van ongeveer een halfuur vragen stellen. Afhankelijk van de fase van het repetitieproces worden er enkele scènes meerdere keren of gedeeltelijk gerepeteerd en zie je hoe de spelers op de regieaanwijzingen reageren en hoe muziek en spel samenkomt. Zo krijg je een uniek kijkje in de keuken van een repetitie van een muziektheatervoorstelling. Na afloop is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de cast en crew.

De openbare repetitie van Een Kersentuin is gratis toegankelijk, maar reserveren is wel noodzakelijk. Meld je uiterlijk 26 juli aan via: publiciteit@kameroperahuis.nl Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken voor de openbare repetitie beschikbaar, dus wees er snel bij.

Een Kersentuin gaat op 17 augustus in première tijdens de NJO Muziekzomer. Eind augustus is ‘Een Kersentuin’ te zien tijdens het Stadsfestival Zwolle.

Deel