info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Speciale editie van SPRUIT in het Perrontheater

| Nog een laatste keer gaan de huidige muziektheatermakers van KASKO de uitdaging aan: in één week tijd maken ze een verrassend programma van korte scènes en performances. Ontdek het resultaat tijdens SPRUIT op donderdag 9 december in het Perrontheater!

Met het afscheid van een deel van onze makers in het vooruitzicht en na een intens coronajaar, konden we niet anders dan nog een speciale editie van maakweek SPRUIT organiseren met deze groep. Jarenlang waren Céline, Eleftheria, Eva, Kenza, Laurien, Merlijn, Roel, Sara, Tim en Wessel vertrouwde gezichten in onze SPRUIT-weken, voorstellingen en projecten als Bruisende Buren. Dat vraagt natuurlijk om een gezamenlijke feestelijke afsluiting met makers en publiek. Dus, noteer in je agenda: SPRUIT, donderdag 9 december in het Perrontheater.

Nog een laatste keer gaan de huidige muziektheatermakers van KASKO de uitdaging aan: in één week tijd maken ze een verrassend programma van korte scènes en performances. De resultaten komen samen tijdens SPRUIT, een avontuurlijke en muzikale theateravond in het Perrontheater. Laat je – voor een laatste keer in deze setting – verrassen door wat onze makers in huis hebben!

Praktische informatie
Donderdag 9 december, om 17.00  + 19.30 uur
Locatie: Perrontheater, Westerlaan 9 in Zwolle

KASKO houdt winteropruiming van kostuums
Om plaats te maken in onze opslag houden we een winteruitverkoop! Tijdens SPRUIT kun je snuffelen tussen rekken en bakken vol met kostuums, schoenen en rekwisieten uit o.a. Welstaat, Een Kersentuin en This is not a fairy tale. Alles mag voor een klein prijsje mee naar huis!

Succesvol concept in coronaproof jasje
Eerdere edities van SPRUIT vonden steeds plaats in de vorm van een avontuurlijke theaterroute op bijzondere locaties in Zwolle. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk een route te lopen: het publiek krijgt een vaste zitplaats in het Perrontheater. Verder blijft het succesvolle concept ongewijzigd. Als bezoeker krijg je een verrassend programma van scènes en performances te zien, gepresenteerd door jong muziektheatertalent van KASKO. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd zelf in gesprek te gaan met de theatermakers. Het belooft een persoonlijk programma te worden: een ode aan het zelf spelen en het zelf maken.

Gratis toegang, reserveren noodzakelijk
SPRUIT is gratis toegankelijk, maar reserveren is wel noodzakelijk en kan hier. Ook is een geldige QR-code (geprint of in de CoronaCheckApp) nodig voor toegang tot het Perrontheater. Achteraf vragen we je om een donatie naar draagkracht, die wij weer kunnen gebruiken voor de volgende editie van SPRUIT.

Foto: Erik Franssen

Deel