038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

SPRUIT gaat online op vrijdag 26 maart

| De jubileumeditie van maakweek SPRUIT is inmiddels al een jaar (!) geleden. We staan te springen om weer met publiek in één ruimte te mogen zijn. Tot het echter zover is, zoeken we steeds naar mogelijkheden en manieren om onze makers te laten spelen, experimenteren en op een veilige manier publiek te ontmoeten. En daarom…presenteren we dit jaar SPRUIT in een nieuwe, experimentele vorm: SPRUIT gaat online!

Dit jaar is alles anders, op één ding na: elf makers van KASKO duiken samen het theater in om een week lang vrijuit te experimenteren en samen muziektheater te maken. Rode draad van deze editie is de vraag: wie ben je als je alleen bent? Na een jaar van afstand houden is deze gedachte actueler dan ooit. Tijdens een live videoverbinding vanuit Schouwburg Odeon presenteren de makers het resultaat van de maakweek. En jij kunt hier bij zijn, veilig vanuit jouw eigen woonkamer.

In gesprek met de makers tijdens online presentatie
Tussen de performances door is er volop ruimte om met de makers in gesprek te gaan. Want als er één ding is dat we missen, is het wel het contact met het publiek. Je bent van harte uitgenodigd!

Wil je dit niet missen? Reserveer dan nu jouw plekje voor de online presentatie via Zoom.

  • Wanneer? vrijdag 26 maart
  • Hoe laat? 14:00 + 16:00 uur
  • Waar? Online via Zoom, meld je gratis aan voor een plekje via het aanmeldformulier.

Deelnemende makers:
Céline Hoex (regisseur); Eleftheria Lavdaki (kostuumontwerper); Eva Traa (violist); Juliette Mout (scenograaf); Laurien van Rijswijk (actrice); Merlijn Runia (mezzosopraan); Renán Zelada (componist); Roel Goedhart (gitarist); Sara van Gennip (schrijfster); Tim Hammer (performer) en Wessel de Vries (schrijver)

Deel