038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Start kaartverkoop locatievoorstelling Welstaat in Frederiksoord

| Op vrijdag 20 april start om 12:00 uur de kaartverkoop van de sprookjesachtige locatievoorstelling Welstaat. Kasko tovert in samenwerking met regisseur Pepijn Cladder en componist Jan Pieter Koch Frederiksoord in september twee weken lang om tot een bijzonder oord waar verbondenheid centraal staat. De aanleiding voor de voorstelling is het 200-jarige bestaan van de Maatschappij van Weldadigheid dit jaar. De hoofdrol wordt vertolkt door Bas Keijzer (o.a. bekend van Flikken Rotterdam, musical Ciske de Rat en de films Alles is Liefde en Black Out).

De muziektheatervoorstelling gaat over het fictieve oord Welstaat. In dit oord leefde eens een gemeenschap vredelievend samen onder leiding van de wonderschone Hannah. Sinds haar overlijden is Welstaat veranderd. De rijkdom neemt af en de ooit zo hechte gemeenschap dreigt in drie groepen uiteen te vallen. Om ervoor te zorgen dat de gemoederen niet nog hoger oplopen, besluiten de bewoners Welstaat te koop te zetten. Welstaat is een zoektocht naar de ultieme vorm van samenleven in een tijd waarin de maatschappij steeds meer om het individu draait.

Welstaat is van 19 t/m 30 september te zien in Frederiksoord. De muziektheatervoorstelling speelt in de open lucht en bestaat onder andere uit een korte wandeling. Welstaat maakt samen met IntoNature vanuit Drenthe deel uit van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Kaarten zijn vanaf 20 april verkrijgbaar via welstaat.nl

Deel