038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Terugblik: De Kringlopera in Zwolle-Zuid

| Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 vonden in de stralende zon de twaalf volgeboekte uitvoeringen plaats van De Kringlopera.

De voorstelling, een muziektheatrale ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid – was onderdeel van Bruisende Buren. Dit is een meerjarenproject van KASKO van en voor Zwolle-Zuid. Ruim 40 enthousiaste wijkbewoners speelden mee, waarbij ze werden ondersteund door professionele spelers en makers van KASKO.

Enthousaste publieksreacties
Vanwege de coronarestricties was er beperkt ruimte voor publiek, waardoor alle rondes binnen één dag vol zaten. In totaal konden bijna 250 mensen De Kringlopera bewonderen. Dit zorgde voor enthousiaste reacties van bezoekers:

  • “Deze opera heeft mij op een ludieke manier inzicht gegeven hoe het proces van de kringloop verloopt. Een mooi en leerzaam optreden.”
  • “Oerol op Terschelling ging niet door dit jaar, maar wij zijn trots om te mogen genieten op dit niveau in Zwolle”
  • “Een originele en verassende voorstelling op nog geen 10 minuten fietsafstand. Professionals en amateurs die er gezamenlijk een geweldige voorstelling van maken. Nog een paar dagen ervan na-genoten.”
  • “Mooi, dat zoveel mensen, met acteer- en zonder acteer ervaring zo'n leuke, verrassende en leerzame voorstelling neer hebben gezet.”

Tijdens de muzikale theaterroute maakte Erik Franssen prachtige foto's, te bekijken op onze Facebookpagina.

Wij willen deelnemers, vrijwilligers, cast & crew, fondsen en vooral ook Stichting Kringloop Zwolle heel hartelijk danken voor hun inzet en bijdrage!

Deel