038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Toonmoment De Berg van de Angst in Schouwburg Odeon

| Theatermaker Tim Hammer werkt deze zomer aan de nieuwe voorstelling De Berg van de Angst. Donderdag 6 augustus om 15:00 uur vindt in Schouwburg Odeon een eerste toonmoment plaats voor een select publiek.

Benieuwd en wil je als één van de eersten een voorproefje van deze bijzondere voorstelling? Reserveer dan nu een kaartje via de website van Zwolse theaters! De toegang is gratis, reserveren is i.v.m. zorgvuldige omgang met de coronamaatregelen noodzakelijk. 

Eind oktober gaat De Berg van de Angst in première in Schouwburg Odeon. Bekijk hier de hele speellijst.

Over de voorstelling
Stel dat er een fysieke plek is tussen leven en dood. Een berg als bedevaartsoord die je kunt beklimmen, bezoeken en ook weer verlaten. Geïnspireerd door deze berg onderzoekt theatermaker Tim Hammer zijn grootste angst: onze sterfelijkheid. In De Berg van de Angst volgen we een levensechte pop tijdens haar laatste reis op aarde. In een fysieke en muzikale voorstelling laten drie spelers haar door middel van virtuoos driemans-poppenspel dansen alsof haar leven ervan afhangt.

De Berg van de Angst is een coproductie van KASKO (voorheen Kameroperahuis) en De Nieuwe Oost. Tim Hammer maakt de voorstelling in het kader van zijn Nieuwe Makers traject van Fonds Podiumkunsten bij KASKO en Ulrike Quade Company.

Lees hier meer over De Berg van de Angst

Foto: Edwin Smits

Deel