info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Tweede editie PocketLAB van start

| Van 24 juni t/m 1 juli gaan Marlies Bosmans en Ruud Roelofsen samen op onderzoek uit in het repertoire van Orkest De Ereprijs. Op vrijdag 1 juli presenteren ze in Apeldoorn hun bevindingen in All the darkness looks alive...

Val jij ook wel eens uit je slaap? Ken je het gevoel, vlak nadat je wakker schrikt dat je die oneindig diepe val maakt? Wat gebeurt er met je als je slaapt en droomt, maar geen controle hebt over hoe die droom verloopt? Waarom verzeil je soms in een romantisch rendez-vous en dan weer in een nachtmerrie?

In de presentatie 'All the darkness looks alive...' spelen Marlies en Ruud met wat zich bevindt tussen bewustzijn en onderbewustzijn door gebruik te maken van beeld, tekst, muziek en klank. Een ongewone ervaring: droomachtig, huiveringwekkend, verlammend, zinnenprikkelend. Je bent van harte uitgenodigd om dit beleven!

  • Wanneer: Vrijdag 1 juli 2022 om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
  • Locatie: ACEC gebouw, 3e verdieping, Roggestraat 44 in Apeldoorn
  • Toegang gratis, aanmelden is noodzakelijk en kan via info@ereprijs.nl

Na afloop van de voorstelling bieden wij je graag een drankje aan en kun je kennismaken met de makers.

Over de makers
Marlies Bosmans
Marlies Bosmans (Vlaanderen, 1992) is regisseur en theatermaker, afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze is als jonge maker verbonden aan KASKO, waar ze een meerjarig talentontwikkelingstraject volgt. Daarnaast speelde ze bij o.a. Het Zuidelijk Toneel en Karavaan Festival, regisseert ze bij Het Gevolg en is onderdeel van collectief Club Kenau.

Ruud Roelofsen
Ruud Roelofsen Mmus (Rhenen, 1985) studeerde slagwerk aan de conservatoria van Arnhem, Münster en Brussel. Momenteel promoveert hij aan Northwestern University Bienen School of Music (Evanston, USA) voor een PhD in compositie en muziektechnologie. Zijn muziek wordt gespeeld door solisten en gezelschappen in binnen- en buitenland. Als componist is hij de laatste tijd o.a. geïnteresseerd in het componeren met concrete geluiden, geluiden van het lichaam en ASMR. 

Credits foto's: Mark Brants / Marije van den Berg

Deel