info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Uitstromende makers & kerstgroet

| Met het einde van 2021 in zicht zwaaien we een groot deel van onze makersgroep uit. Na een meerjarig talentontwikkelingstraject bij KASKO stromen ze uit om zelfstandig het culturele veld in te gaan. 

Voor het zover is, laten we je nog één keer meegenieten van deze fantastische groep makers in een terugblik op hun tijd bij KASKO, kijk je mee?

Uitstromende KASKO makers:
Céline Hoex (regisseur), Eleftheria Lavdaki (kostuumontwerper), Sara van Gennip (schrijver & performer), Eva Traa (violist), Roel Goedhart (gitarist), Tim Hammer (regisseur & performer), Merlijn Runia (mezzosopraan), Laurien van Rijswijk (actrice), Wessel de Vries (schrijver) en Kenza Koutchoukali (regisseur)

Niet voor alle makers zit het er op: vormgever Juliette Mout en componisten Anne-Maartje Lemereis en Renán Zelada zie je ook in 2022 weer terug, samen met een nieuwe lichting KASKO-makers!

Kerstvakantie
Na een veelbewogen jaar vol mooie (bijgestelde) plannen, projecten en voorstellingen is het tijd om even bij te komen. Ons kantoor is gesloten t/m 9 januari. Namens alle makers en het team van KASKO wensen we je een fijne kleine kerst en een gezond 2022! 

Deel