038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Update coronavirus: maatregelen bij KASKO

| De maatregelen in verband met het coronavirus hebben gevolgen voor de hele cultuursector en ver daarbuiten, zo ook voor onze activiteiten.

Voorstellingen De Berg van de Angst in Arnhem en Amsterdam geannuleerd
De première van de nieuwe voorstelling De Berg van de Angst wordt opgeschoven tot na de zomer. De voorstellingen die in mei zouden plaatsvinden in Theater aan de Rijn en Theater Bellevue zijn helaas geannuleerd. Wel worden ze, waar mogelijk, verplaatst naar een later moment. Heb je een kaartje voor één van de voorstellingen in mei? Houd dan je e-mail in de gaten: het theater neemt contact met je op.

Locatievoorstelling De Bom uitgesteld tot de zomer van 2021
We hebben het besluit moeten nemen om locatievoorstelling De Bom, onze coproductie met de Peergroup, uit te stellen tot naar volgend jaar. De Bom is meer dan alleen een voorstelling: KASKO en de Peergroup maken deze voorstelling samen met de lokale gemeenschap in het Drentse Havelterberg. Het welzijn van alle deelnemers staat hierbij voorop. In de zomer van 2021 kun je deze bijzondere muziektheatervoorstelling over angst en verzet alsnog beleven.

Onze makers
Ook voor onze makers is het een lastige tijd: zij werken veelal als zzp’er op projectbasis mee aan producties en projecten. Door de maatregelen worden zij hard getroffen. Voorstellingen en concerten zijn afgelast, repetities worden uitgesteld en projecten worden uit voorzorg geannuleerd. Toch zorgt deze situatie ook voor creatieve oplossingen, nieuwe ideeën en mooie initiatieven. Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter, daar geven we regelmatig updates over wat onze makers nu bezighoudt!

Steun ons: word Huisgenoot van KASKO
In deze lastige tijd kunnen we jouw steun meer dan ooit gebruiken. Wil je ons werk voor/met jong talent ondersteunen? Word dan onze Huisgenoot voor €45,- per jaar. Hiermee geef je de jonge makers van KASKO een duwtje in de rug. Als dank voor je betrokkenheid krijg je leuke extra’s. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Kantoorsluiting
Ons kantoor is de komende tijd gesloten, het kantoorteam werkt zolang dit nodig is vanuit huis. Telefonisch zijn we daarom minder goed bereikbaar. Je kunt ons per e-mail bereiken via info@kasko.nl of kijk hier voor de contactgegevens van onze medewerkers.

We hopen je snel (gezond en wel) weer te zien!

- Team KASKO

Deel