038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Wijzigingen binnen kantoorteam KASKO

| Naar aanleiding van het vertrek van onze zakelijk leider Hannah Soepenberg naar het Ricciotti Ensemble, is een kleine reorganisatie gerealiseerd binnen het kantoorteam van Kasko. We vertellen je hier graag meer over!

Vertrek van zakelijk leider Hannah Soepenberg naar Ricciotti Ensemble
In 2016 werd Hannah Soepenberg aangenomen als junior zakelijk leider, met oog op het aangekondigde vertrek van oud Kameroperahuis-directeur Annemarie Reitsma. Samen met (toen artistiek coördinator) Karin Netten werkte zij toe naar de tweekoppige directie van Kameroperahuis. Karin en Hannah hebben met veel energie en plezier het afgelopen seizoen 2018-2019 samen gedraaid. Welstaat was daarbij de grootste kers op de taart: zo’n groot project aan de begin van het gezamenlijk directeurschap maakt dat er in korte tijd veel is geleerd en een enorme groei aan kennis en zelfstandigheid plaatsvond. Kameroperahuis heeft dankzij het dynamische seizoen een mooie ontwikkeling doorgemaakt en Hannah laat de organisatie in goede handen achter. Er is een stevige visie op talentontwikkeling gevormd en er is veel kennis en expertise in huis. Wij wensen Hannah veel plezier en succes in haar nieuwe baan!

Met het vertrek van Hannah is een mooi moment aangebroken om stil te staan bij de persoonlijke capaciteiten binnen de organisatie, en een kleine reorganisatie te realiseren.

Terug naar een eenkoppige directie & personele wijzigingen
Per 1 oktober 2019 is Karin Netten enig directeur van Kameroperahuis. Voormalig officemanager Sabine Christopoulos wordt hoofd bedrijfsvoering en neemt daarmee een groot deel van Hannah haar taken over op financieel gebied. Voor de zomer namen we al afscheid van marketeer Hanna van der Leest, sinds 1 september vervult Martine Hoppen deze positie. Daarnaast is Marianne Hoekstra het komende seizoen voor één dag per week aan Kameroperahuis verbonden voor fondsenwerving en profilering.

De nieuwe organisatiestructuur in het kort:

Directeur: Karin Netten | Hoofd bedrijfsvoering: Sabine Christopoulos | Marketing en communicatie: Martine Hoppen | Fondsenwerving en profilering: Marianne Hoekstra

Tot slot heeft Kameroperahuis een Artistieke Raad in het leven geroepen, als klankbord ter voorbereiding op de landelijke profilering. Deze artistieke raad bestaat uit: Cecile Brommer, Nico Schaafsma en Jan Pieter Koch.

Deel