038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief

Zomernieuws

| KASKO is deze zomer nog op een aantal festivals te zien. Er is nieuws over de directie van KASKO en ons kantoor is deze zomer even dicht.

Na Oerol, FestiValderAa en Over het IJ Festival kom je Kameroperahuis deze zomer op nog twee festivals tegen. Op Lowlands staat ‘This is not a fairy tale’, onder regie van Kenza Koutchoukali. Je kunt dit muzikale anti-sprookje zien bij de Verkeerstoren. Tijdens Stadsfestival Zwolle gaat het regiedebuut van Tim Hammer in première: ‘The Art of Walking’. De kaartverkoop van het festival gaat op korte termijn van start. Houd onze socials in de gaten!

Afscheid
Na de zomer neemt onze zakelijk leider, Hannah Soepenberg, afscheid van Kameroperahuis. Ze begint per 1 september als zakelijk leider bij het Ricciotti Ensemble, maar blijft nog tot 1 oktober verbonden aan Kameroperahuis ten behoeve van een goede overdracht. Artistiek leider Karin Netten en officemanager Sabine Christopoulos nemen samen een gedeelte van Hannah’s taken over. In samenspraak met het bestuur en met het oog op de toekomst is ervoor gekozen de directiefunctie van tweekoppig naar één- terug te brengen. Karin zal daarom per 1 oktober a.s. de functie van directeur gaan bekleden. In aanvulling daarop wordt een zakelijk coördinator geworven. Wij willen Hannah van harte feliciteren met haar nieuwe functie!

Zomersluiting
Ons kantoor is gesloten van 19 juli tot 19 augustus. Daarna komen we zo snel mogelijk op eventuele berichten en vragen terug. Wij wensen iedereen een stralende (festival)zomer!

Foto: Erik Franssen

Deel