makers

Anne-Maartje Lemereis
Anne-Maartje Lemereis

Anne-Maartje Lemereis

Componist en pianist | Voorheen maker bij KASKO
Website

Anne-Maartje Lemereis (1989) schreef haar eerste liedje toen ze vier jaar oud was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Op haar 11e speelde ze samen met het Nederlands Blazers Ensemble haar eigen compositie ‘Boris’ in het Concertgebouw in Amsterdam tijdens het Nieuwjaarsconcert. Hoewel ze aanvankelijk naar het conservatorium ging om klassiek piano te studeren, maakte ze al gauw de overstap naar het hoofdvak compositie. Ze voelde zich er als een vis in het water. Anne-Maartje behaalde een Bachelor- en Masterdiploma in compositie en schreef sinds haar afstuderen o.a. voor pianist Marcel Worms, het Nederlands Silent Film Festival, Podium Witteman, Wonderfeel en het Amsterdams Bach Consort.

Anne-Maartje heeft een grote voorliefde taal en muziek en schrijft graag en veel voor zang. Opera en muziektheater zijn haar dan ook op het lijf geschreven. Momenteel onderzoekt ze met regisseur Kenza Koutchoukali de mogelijkheden van deze genres.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Na het succes van de muzikale theaterroute Requiem voor de IJsselcentrale in de zomer van 2019, komt Bruisende Buren in 2021 terug naar Zwolle-Zuid! Dit keer bundelen we onze krachten met Stichting Kringloop Zwolle in de voorstelling De Kringlopera. De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid. Je doorloopt, samen met de spullen, het hele kringloopproces: van het inleveren van een artikel tot het vinden van een nieuwe eigenaar.

Na het wervelende succes in 2021, komt de muzikale theaterroute De Kringlopera terug naar Zwolle-Zuid! De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid. Je doorloopt samen met de spullen, het kringloopproces: van het inleveren van spullen tot het vinden van een nieuwe eigenaar. Want wat gebeurt er met die oude schemerlamp, pedaalemmer of dat bijzettafeltje als ze bij de winkel worden ingenomen? Een uniek kijkje in de wereld van de kringloopwinkel!

vorige | 1 -  2 - 

Collega's

bekijk alle makers