makers

Bauwien van der Meer

Bauwien van der Meer

Zangeres, Performer | Voorheen maker bij KASKO

Bauwien van der Meer heeft zich als sopraan de laatste jaren vooral bezig gehouden met moderne/hedendaagse opera en muziektheater. De combinatie van acteren en zingen, de magie van het theater en het contact dat daardoor met mensen ontstaat, vindt zij geweldig.

Bij KASKO (voorheen Kameroperahuis) speelde Bauwien tussen 2014 en 2017 in o.a. Being Arthur en Ik Vertrek.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Een eigentijdse muziektheatervoorstelling op locatie

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten.  Ik Vertrek vertelt het verhaal van een man en een vrouw die de hectische en oppervlakkige wereld met alle opgelegde schoonheidseisen en zo-dien-ik-me-te-gedragen-regels achter zich laten. Terug naar de natuur. Terug naar de eenvoud van het leven zoals het ooit bedoeld was: ultieme leegte, rust en eenvoud

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten. Vrij van sociale media, schoonheidsidealen, rollen waar we ons in moeten voegen. Ik Vertrek neemt ons mee naar een wereld waarin echtheid en moeder natuur de scepter zwaaien. Het kan. Toch?

De legende van Koning Arthur trekt al ruim 1500 jaar over de wereld. Waar er behoefte was aan een heldenverhaal dook Arthur op. En door alle tijden heen vond hij steeds een nieuwe invulling voor zijn heldendom.

Collega's

bekijk alle makers
Marlies Bosmans

Marlies Bosmans

Eva Beunk

Eva Beunk

Marnix Vinkenborg

Marnix Vinkenborg

Lisanne van Aert

Lisanne van Aert

Renán Zelada Cisneros

Renán Zelada Cisneros

Juliette Mout

Juliette Mout