makers

Jorien Zeevaart

Jorien Zeevaart

Zangeres, Actrice | Voorheen maker bij KASKO

Jorien Zeevaart is cum laude afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium Codarts. Tijdens haar opleiding behaalde zij als chansonnière de eerste prijs bij het Concours de la Chanson, Alliance Française. Sindsdien zijn haar werkzaamheden als zangeres en actrice divers: zo heeft zij gespeeld bij gezelschappen als Theater RAST, Orkest de Ereprijs, ALBA en Bonheur alsmede Joop van den Ende Theaterproducties en Musical van Vlaanderen. Jorien’s grote voorliefde voor jazzrepertoire komt tot uiting in haar samenwerking met The Koos Mark Big Band en haar eigen jazzcombo. Daarnaast doceert zij aan het Rotterdams conservatorium Codarts en is ze werkzaam als stemactrice bij Wim Pel Productions.

Jorien was van 2013 t/m 2017 betrokken bij KASKO (voorheen Kameroperahuis) als zangeres en actrice, waar ze o.a. meewerkte aan Being Arthur, Ik Vertrek en Bake that awesome pie. In 2018 vertolkte ze één van de hoofdrollen in Welstaat.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Een eigentijdse muziektheatervoorstelling op locatie

Leven zonder opsmuk, regels en verwachtingen, terug naar onze oerinstincten.  Ik Vertrek vertelt het verhaal van een man en een vrouw die de hectische en oppervlakkige wereld met alle opgelegde schoonheidseisen en zo-dien-ik-me-te-gedragen-regels achter zich laten. Terug naar de natuur. Terug naar de eenvoud van het leven zoals het ooit bedoeld was: ultieme leegte, rust en eenvoud

vorige | 1 -  2 -  3 - 

Collega's

bekijk alle makers