makers

Marinka Kluiver

Marinka Kluiver

Hoornist

Marinka Kluiver (1999) is op 8-jarige leeftijd in aanraking gekomen met blaasmuziek. Sindsdien is haar passie en liefde voor het bespelen van de hoorn nooit meer gestopt. In april 2022 studeerde Marinka af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, waar ze les kreeg van Stefan Blonk en René Pagen. Gedurende haar studie ging Marinka voortdurend op zoek naar verbreding en verdieping en wil zij zich profileren als een zo allround mogelijke musicus. Zo is ze onder andere actief in orkesten, zowel klassieke orkesten als jazz/poporkesten, in diverse ensembles en houdt zij zich bezig met het maken en spelen van muziektheatervoorstellingen.

Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Marinka ook als hoorndocente verbonden aan meerdere plaatselijke muziekverenigingen. Daarnaast heeft zij ook ruime ervaring met het geven van muzieklessen op koperblaasinstrumenten binnen het basisonderwijs.

bekijk huidige makers

Betrokken bij o.a.

Deze voorstelling gaat niet meer uitgevoerd worden

 

Als polarisatie je familie verscheurt 

Een voorstelling over naastenliefde, polarisatie en het volgen van je idealen. Ga je voor je idealen? Voor je familie? En wat als je moet kiezen? In deze voorstelling zien we door de ogen van zus Sari (Rosa da Silva) het waargebeurde verhaal van haar broers, Wessel (Max Weisscher) en Koos (Krisjan Schellingerhout).  

 

vorige | 1 -  2 - 

Collega's

bekijk alle makers