makers

Rik Engelgeer

Rik Engelgeer

Acteur | Voorheen maker bij KASKO

Rik Engelgeer is in 2004 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heeft hij gespeeld bij verscheidene theatergezelschappen als Theatergroep Kwatta, The Lunatics en Stella Den Haag. Hij speelde verschillende rollen voor TV en verleende zijn stem aan animatie. Naast acteur is hij ook werkzaam geweest als regisseur en schrijver bij Kwatta en Stella Den Haag, en speelde hij tien jaar in een band als drummer en zanger. Daarnaast houdt Rik zich bezig met fotografie waar hij scènes fotografeert voor theatergezelschappen en portretten schiet van acteurs en actrices. Bij KASKO (voorheen Kameroperahuis) kreeg Rik de mogelijkheid om naast de functie van acteur ook als docent, regisseur en muzikant de weg te verbreden. 

Van 2013 t/m 2017 was Rik verbonden aan KASKO, waar hij meewerkte aan o.a. Romeo & Julia volgens de bode en diverse schoolprojecten.

bekijk huidige makers | bekijk oud-makers

Betrokken bij o.a.

Op zaterdag 21 december en zondag 22 december 2013 verraste Kameroperahuis het publiek in de passage van het Zwolse Maagjesbolwerk met een muzikale Kerstperformance.

vorige | 1 -  2 - 

Collega's

bekijk alle makers