info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Steun ons

Steun ons

Word Huisgenoot van KASKO!
Muziektheater maken is kostbaar. Er moet nieuw werk geschreven worden, kostuums en decors worden gemaakt en er wordt gerepeteerd om alles samen te laten komen. Kortom: een intensief proces en elke bijdrage is waardevol! Met jouw hulp kunnen wij onze jonge makers nog beter ondersteunen om hun werk te doen. Dit kan al vanaf € 45,- per jaar.

Als dank voor jouw steun…
… ontvang je als eerste de laatste nieuwtjes rondom KASKO;
… krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij onze nieuwste producties;
… nodigen wij jou, samen met onze makers, uit voor onze feestelijke seizoenspresentatie;
… en ben je van harte welkom bij de jaarlijkse Huisgenotenborrel!

Op een andere wijze KASKO en ons werk voor/met jong talent steunen? We horen het graag! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ANBI
KASKO heeft een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. We zijn ook aangemerkt als een culturele ANBI.
Dit houdt in dat donateurs kunnen profiteren van een belastingvoordeel als zij giften doen aan KASKO. Een gift aan een (culturele) ANBI levert namelijk aftrek op in de aangifte inkomstenbelasting van de donateur.* Daarnaast kunnen giften aan KASKO ook onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komt voor een vrijstelling van de erf- en schenkbelasting. Meer informatie hierover vind je hier.

RSIN/Fiscaal nummer 8176.30.843 

*Voor een gewone gift geldt wel een drempel van 1% van het inkomen van de donateur en een minimum van €60,- per jaar. Het bedrag dat boven deze drempel komt, mag de donateur aftrekken (tot maximaal 10% van het drempelinkomen). Voor een periodieke gift – zoals de jaarbijdrage als huisgenoot – mag de donateur het volledige bedrag van de gift aftrekken.

anbi